Dit schokkende feit van Ben Affleck is de reden voor echtscheiding van Jennifer Lopez

Dit schokkende feit van Ben Affleck is de reden voor echtscheiding van Jennifer Lopez

Jennifer Lopez vraagt na twee jaar huwelijk met Ben Affleck de echtscheiding aan.

Ben Affleck lijkt een geweldige vangst, maar na Jennifer Garner geeft ook Jennifer Lopez het op. Ze diende de echtscheidingspapieren in op de dag dat zij twee jaar getrouwd zijn.

Na twee jaar huwelijk komt er dus een eind aan Bennifer 2.0, een benaming voor het feit dat ze elkaar een tweede keer in hun leven vonden. Twintig jaar geleden verbraken zij hun verloving vlak voor hun eerste bruiloft.

Schokkend feit
Een bron dicht bij Jennifer Lopez meldde hier aan People dat Jlo haar beslissing heel goed heeft afgewogen. Haar pijnlijke conclusie is dat het tijd is om verder te gaan. Het verzoek om echtscheiding brengt een schokkend feit van Ben Affleck aan het licht.

De bron zei: "Ze is erg teleurgesteld en verdrietig, want Ben heeft geen enkel signaal afgegeven dat hij hun huwelijk voort wil zetten. Hij toont geen enkele interesse en toewijding om dit huwelijk te laten slagen. Het staat nu op het punt dat zij voor haarzelf moet zorgen."

Te populair
Volgens een bron dichtbij Ben Affleck stoorde hij zich aan de populariteit van zijn vrouw. Ze staat enorm in de belangstelling van paparazzi en fans. Daarnaast is Jlo een toegewijde en harde werker en wil zij ook dat bewijs voor haar succes.



En Ben? Ben wil aan alle kanten rust. Ze blijken geen goede match. Meer volgt in de YouTube-video van Good Morning America.

NieuwsFilm

meest populair