Akelige fout van Alicia Silverstone op TikTok: de actrice eet een uiterst giftige plant

Akelige fout van Alicia Silverstone op TikTok: de actrice eet een uiterst giftige plant

Alicia Silverstone at per ongeluk een giftige bes en vroeg om hulp op TikTok.

Alicia Silverstone was onlangs Clueless. Ze had geen idee wat ze aan het doen was, en dat bracht haar in een gevaarlijke situatie.

De actrice uit Krazy House en 2YK is een fanatieke veganist en weet veel van planten en vruchten af. Toch wist ze een besje laatst niet te benoemen. Het leek haar een goed idee om het te vragen aan haar volgers, dus plaatste ze een filmpje op haar TikTok.

Is het eetbaar
Ze vertelde: "Oké, ik ontdekte iets wat ik niet kan plaatsen en ik heb jouw hulp nodig. Ik beet erin, want het is op straat en we komen er niet uit of het een tomaatje is. Dus wat is dit?"

Alicia Silverstone vond de bes niet lekker en zei: "Misschien moet ik er niet van eten. Ik denk niet dat dit bedoeld is om te eten. Het lijkt een pepertje. Ik ben in Engeland en snap er niets van."

Erg giftige bes
Tot grote schrik van haar volgers at ze een besje van een oranjeboompje. oftewel een Jerusalem cherry. Die kunnen uiterst giftig zijn en effect hebben op het zenuwstelsel. Sommigen vertellen dan ook dat ze niet zomaar iets moet eten, En voor de kijkers thuis: Het is niet helemaal duidelijk hoe het nu met haar gaat.

@aliciasilverstone

What the heck is this!? I'm in England and can't figure it out. ?

? original sound - Alicia Silverstone


NieuwsFilm

meest populair