Psychologische mysteriethriller op Netflix wordt direct ijzersterk bekeken

Psychologische mysteriethriller op Netflix wordt direct ijzersterk bekeken

De opvallende film Knock at the Cabin staat gelijk in de Netflix Top 10.

Een paar weken geleden verscheen de nieuwste film van Sixth Sense-regisseur M. Night Shyamalan in de wereldwijde bioscoopzalen. The Trap werd wisselend ontvangen, maar doet het financieel redelijk. Shyamalans vorige thriller Knock at the Cabin was ook geen enorme hoogvlieger, maar trok wel flink wat kijkers. De film staat nu op Netflix.

Knock at the Cabin verscheen in 2023 en wordt door Netflix omschreven met woorden als "Onheilspellend, Psychologisch" en "Mysterie". De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Dave Bautista, Jonathan Groff, Ben Aldridge, Nikki Amuka-Bird, Kristen Cui, Abby Quinn en Rupert Grint.

Degelijk ontvangen
Op de Tomatometer staat Knock at the Cabin op een prima 67 procent en de publieksscore is met 63 procent redelijk. Wereldwijd werd een kleine $55 miljoen opgehaald, tegenover een productiebudget van $20 miljoen.

"Hoewel de film vaak niet zo eng is en sommige delen van het verhaal weinig weten te boeien, is Knock at the Cabin een tot nadenken stemmende thriller en een Shyamalan van een hoger niveau," aldus de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je Knock at the Cabin graag zien? Je vindt de film nu hier op Netflix.


De synopsis: De vakantie van een gezin wordt een nachtmerrie als vier vreemdelingen hun afgelegen huisje binnendringen en een onmogelijk offer eisen om het einde der tijden te voorkomen.

NieuwsFilm

meest populair