'John Wick 5' doet de ronde op internet: enkel en alleen een gerucht of toch meer?

'John Wick 5' doet de ronde op internet: enkel en alleen een gerucht of toch meer?

Chad Stahelski zal het misschien nog wel doen, maar focust zich nu eerst op iets anders.

Keanu Reeves was natuurlijk al wereldberoemd dankzij de Matrix-franchise, maar werd een nog grotere ster dankzij de John Wick-reeks. Hij was al vier keer te zien als de keiharde huurmoordenaar, maar nu doet een gerucht de ronde dat hij terugkeert voor een vijfde deel. Schuilt hier enige waarheid achter?

Het is bekend dat Reeves sowieso nog een keer terugkeert in de Ballerina-spin-off, waarin de hoofdrol is weggelegd voor Blade Runner 2049 en No Time to Die-actrice Ana de Armas. Toch hopen de nodige fans dat Reeves nog eens terugkeert voor een solo avontuur.

Wel of niet
Op het internet kwam in recente dagen het nieuws voorbij dat regisseur Chad Stahelski volgend jaar zou beginnen aan John Wick: Chapter 5, maar dit lijkt helaas toch niet te kloppen. Dat betekent niet dat Stahelski stil zit.

De voormalige stuntman werkt namelijk nu aan zijn Highlander-reboot, waarin de hoofdrol is weggelegd voor niemand minder dan Henry Cavill. Een vijfde John Wick-film is nog geen zekerheid, maar mocht hier überhaupt werk van gemaakt worden dan zal dit niet voor 2026 gebeuren.

Toekomst
Stahelski heeft, samen met Reeves, deze geliefde franchise vanaf de grond opgebouwd. Lionsgate heeft hem beloond door hem tot het leidinggevende figuur te maken van alle John Wick-gerelateerde projecten.



Zo zei Stahelski al eerder: "Ik ben trots om met Lionsgate in zee te gaan en dit fantastische universum verder uit te breiden. John Wick is heel dicht bij mijn hart, dus ik wil dit ook allemaal goed in elkaar zetten, maar op dit moment gaat mijn aandacht even uit naar Highlander".

NieuwsFilm

meest populair