Emily Blunt over blunder: "Ik was bang dat haar kruis te zien was"

Emily Blunt over blunder: "Ik was bang dat haar kruis te zien was"

Emily Blunt ontkracht misverstand, er was geen sprake van spot richting Zendaya bij fashion show.

Sinds het begin van haar filmcarrière staat Blake Lively bekend als direct en lomp. Emily Blunt daarentegen is vriendelijk en subtiel. Toch werden beiden bij een fashion show betrapt - ze leken Zendaya uit te lachen.

Hier in een leugendetectortest van Vanity Fair legt Emily uit wat er echt aan de hand was. Ze zei over die blunder: "Ik denk dat ik bezorgd was dat ze haar vagina liet zien, dus het zal zoiets zijn geweest. Zendaya leek niet erg blij met onze grapjes."

Ander antwoord dan gedacht
Het antwoord van Emily Blunt ging over de mannequin naar wie alle drie op dat moment keken. De virale foto's van de drie actrices werden uit verschillende hoeken genomen, waardoor ze niet blij leken en over elkaar leken te roddelen.

Zendaya twitterde hier al op haar Twitter/X verdeeld over meerdere tweets: "Ik keek naar de runway en vroeg aan Law wanneer de show zou beginnen. Ze waren aardig en jullie zijn geflipt. Lol."

Verkeerd viraal gegaan
Dat de dames elkaar niet mogen, lijkt dus wat uit het verband gerukt. Door het geklik van de vele fotografen uit verschillende hoeken lijkt een vreemd beeld te zijn ontstaan van die situatie.



NieuwsFilm

meest populair