Oorlogsverhaal van 'Stranger Things'-sterretje Millie Bobby Brown wordt nu al een film

Oorlogsverhaal van 'Stranger Things'-sterretje Millie Bobby Brown wordt nu al een film

Naast het produceren van het speelfilmproject, is Brown ook van plan om de hoofdrol te spelen in de film.

Damsel-actrice Millie Bobby Brown zal produceren en de hoofdrol spelen in een verfilming van haar bestseller debuutroman 'Nineteen Steps'.

De door de actrice geschreven roman speelt zich af tijdens één van de ergste burgerrampen in het Verenigd Koninkrijk, de Bethnal Green Tube-ramp en is gebaseerd op de familiegeschiedenis van Brown.

Het leven in oorlogstijd
Het verhaal volgt Nellie Morris, een 18-jarig meisje dat in de wijk Bethnal Green in Oost-Londen woont. In de loop van het boek navigeert Nellie door de uitdagingen van het leven in oorlogstijd.

Na een toevallige ontmoeting met Ray, een Amerikaanse piloot, begint Nellie een nieuw leven te omarmen, totdat er op een avond tijdens een luchtaanval een vreselijk incident plaatsvindt.

Crew
Nineteen Steps wordt verfilmd door scenarioschrijver Anthony McCarten met Brown en Jonathan Eirich als producenten en Nick Reynolds als uitvoerend producent. Er is nog geen regisseur bekendgemaakt.


Maar voordat Millie Bobby Brown te zien is in het oorlogsdrama, is ze nog druk met onder andere haar hoofdrol in The Electric State van Joe en Anthony Russo.

Een mysterieuze robot en een excentrieke zwerver
De dystopische scifi-film gaat over een weestiener die samen met een lieve maar mysterieuze robot en een excentrieke zwerver door het Amerikaanse Westen reist op zoek naar haar jongere broer.

NieuwsFilm

meest populair