Vergeten tranentrekker uit 2020 is nu een sentimenteel hit op Netflix

Vergeten tranentrekker uit 2020 is nu een sentimenteel hit op Netflix

De romantische film All My Life staat nu in de Netflix Top 10.

In de Netflix Top 10 staan al de romantische films Anyone But You en The Other Woman en nu staat ook All My Life in de lijst. De romantische tranentrekker verscheen in 2020 en de kans is groot dat je de film alweer bent vergeten.

All My Life is geregisseerd door Marc Meyers, bekend van onder meer My Friend Dahmer uit 2017. Netflix omschrijft All My Life met woorden als "Sentimenteel, Bitterzoet" en "Tranentrekker". De belangrijkste rollen worden gespeeld door Jessica Rothe, Harry Shum Jr., Kyle Allen en Chrissie Fit.

Wisselend ontvangen
De romantische bioscoopfilm behoort zeker niet tot de best beoordeelde titels in het genre. De Tomatometer staat op 57 procent na 47 recensies. De publieksscore is wel iets beter met 64 procent.

"All My Life profiteert van de ware chemie tussen de hoofdrolspelers, ook al wordt die ondermijnd door een agressieve afhankelijkheid van emotionele sentimentaliteit," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Heb je wel even zin in een romantisch tussendoortje? All My Life vind je nu hier op Netflix.


De synopsis: Een verloofd stel kijkt uit naar een lang en gelukkig leven samen, maar de onverwachte diagnose van een terminale ziekte zet hun toekomst op losse schroeven.

NieuwsFilm

meest populair