Het kan Michael Keaton "niets schelen" dat 'Batgirl' met zijn Batman is gecanceld

Het kan Michael Keaton "niets schelen" dat 'Batgirl' met zijn Batman is gecanceld

De acteur deed het masker vorig jaar weer aan voor 'The Flash'.

Fans waren geschokt toen Warner Bros. de film Batgirl twee jaar geleden volledig schrapte. Emoties liepen hoog op en iedereen tastte in het duister over de reden waarom, waaronder ook regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah.

De film met Leslie Grace in de hoofdrol moest het volgende hoofdstuk worden in de Batman-reeks van het DC Extended Universe. Iconische Batman-acteur Michael Keaton zou terugkeren in een mentorrol.

Mooie cheque
Nu reageert Keaton voor het eerst echt op de annulering. En wat blijkt? "Het kon me niets schelen," zegt de acteur. "[Ik kreeg een] grote, leuke, mooie cheque. (...) Ik ben tevreden."

Hij heeft wel medelijden met Fallah en El Arbi. "Ik vind die jongens leuk. Het zijn aardige jongens. Ik steun ze en wil dat ze slagen. Ik denk dat ze zich heel slecht voelden, en dat gaf mij een slecht gevoel."

The Flash
Keaton keerde uiteindelijk toch terug als Batman in The Flash (2023). Veel fans vonden hem een hoogtepunt in die film. Keaton zelf beschouwt de rol als niet anders dan elke andere. "Het is gewoon leuk voor me."



NieuwsFilm

meest populair