De nieuwe 'Superman'-film wordt op één punt helemaal "geweldig"

De nieuwe 'Superman'-film wordt op één punt helemaal "geweldig"

James Gunn geeft genoeg tijd aan de VFX-artiesten om hun werk goed te kunnen doen.

Er is tegenwoordig veel te doen rond de visuele effecten in film. Hollywood loopt over van de verhalen over VFX-artiesten die overwerkt zijn en te weinig betaald krijgen, waardoor de kwaliteit van special effects eronder lijdt.

Vooral met superheldenfilms is dit het geval. Maar volgens James Gunn gaat het bij DC Studios anders lopen en krijgen VFX-artiesten "het respect dat ze verdienen."

Superman
De filmmaker rondde onlangs de draaidagen van Superman af. Dit terwijl de film pas volgend jaar zomer uitkomt. Volgens Gunn is dat om "de VFX-artiesten [de tijd te geven] om hun werk goed te doen."

Gunn deed dat ook bij zijn eerdere films, zoals Guardians of the Galaxy en The Suicide Squad. "De kwaliteit van de VFX in die films is daardoor altijd geweldig," zo zegt hij. Ook bij Superman moet dit het geval zijn. "Daarom bereid ik me zo goed voor."

DC Studios
Ook de volgende films van DC zullen zo behandeld worden. "Supergirl, dat ik niet regisseer, wordt op dezelfde manier aangepakt," aldus Gunn. "Daarom filmen we alleen afgeronde scenario's."

Post by @jamesgunn
View on Threads



NieuwsFilm

meest populair