Jennifer Lopez over 'Blade'-acteur Wesley Snipes: "Hij zette me als laatste af en probeerde me te kussen"

Jennifer Lopez over 'Blade'-acteur Wesley Snipes: "Hij zette me als laatste af en probeerde me te kussen"

Jennifer Lopez deelde haar nare ervaringen met collega-acteurs tijdens het filmen van Money Train.

Haast elke filmster heeft wel een nare herinnering aan de filmindustrie. Dat is niet anders voor Jennifer Lopez. Zij stond aan de start van een bloeiende acteercarrière toen zij Money Train filmde.

Hier aan Movieline vertelde zij al in 1998: "Wesley Snipes ging er vol voor, ook al had ik een vriendje. Hij flirtte met me - dat doen co-sterren altijd en dat is volkomen onschuldig. Maar toen besloot hij het serieuzer aan te pakken."

Lekker flirten
Jennifer Lopez vervolgde met: "Hij nodigde ons allemaal uit en aan het einde van de avond zette hij me als laatste af en probeerde me dan te kussen. En ik zei dan: Wesley, kom op, ik ben niet geïnteresseerd in jou."

Ook zei ze over de acteur uit Blade: "Zijn ego was compleet gedeukt. Hij praatte twee maanden lang niet tegen me. Ik vond hem een klootzak. Acteurs zijn gewend hun zin te krijgen en vrouwen als objecten te behandelen. Ik denk dat hij vast gezegd zal hebben: Jij b**ch, hoe durf je! Ik mag je niet."

Ook versieren
Woody Harrelson probeerde haar net zo hard te versieren, maar dan op een leuke manier. Ze zei over de acteur uit Hunger Games: "Woody was speels en als ik gewild had, was hij er voor gegaan. Als ik vroeg hoe het met hem ging, stak hij zijn tong op een nare manier naar me uit. Dat was maf." In de YouTube-video van Movieclips is een stukje van de film te zien.



NieuwsFilm

meest populair