Gerucht: Sydney Sweeney in gesprek voor een hoofdrol in 'Spider-Man 4'

Gerucht: Sydney Sweeney in gesprek voor een hoofdrol in 'Spider-Man 4'

De actrice zou wel eens superheldin Black Cat kunnen gaan spelen in het MCU.

Eerder dit jaar was Sydney Sweeney te zien in Madame Web van het Sony Spider-Man Universe. De actrice kroop in de huid van Julia Cornwall, maar dit pakte niet zo uit als gehoopt. Misschien krijgt ze nu wel een nieuwe kans in een andere superheldenfilm.

Madame Web flopte eigenlijk op alle fronten. De blockbuster stelde niet alleen teleur aan de kassa, maar werd ook door zowel filmcritici als 'gewone bioscoopgangers' met de grond gelijk gemaakt.

Meer
Sweeney beet nog van zich af door te zeggen dat zij enkel en alleen haar werk deed. Hoewel dit de eerste echte grote flop van haar carrière was, is zij nog steeds behoorlijk geliefd en heeft ze de rollen nog voor het oprapen.

Nu gaat er een gerucht rond dat Marvel haar wil casten als Black Cat in Spider-Man 4. Dit nieuws werd voor het eerst gedeeld door de 'newsscooper' MyTimeToShine. Hoewel hij vaker gelijk heeft gehad dan niet, blijft de vraag of hij ook dit keer juist is.

Wat te verwachten
Voor Spider-Man 4 keren hoofdrolspeler Tom Holland en Zendaya terug. Er is verder nog maar weinig bekend over het verhaal, al zou het wel eens Hollands laatste optreden als de geliefde superheld kunnen zijn.



Zo zei hij nog tijdens een recent interview: "De allerbeste mensen zijn aan het uitvogelen waar het verhaal naartoe zal gaan. Wij hebben een franchise waar we voor zorgen. De derde film was zo speciaal dat ik alleen wil terugkeren als alles perfect aanvoelt".

NieuwsFilm

meest populair