De ster uit de komedie 'Inbetweeners' nu stinkend rijk na carrièreswitch

De ster uit de komedie 'Inbetweeners' nu stinkend rijk na carrièreswitch

James Buckley verdient miljoenen door persoonlijke filmpjes voor fans op de website Cameo te maken.

Het moge duidelijk zijn dat veel acteurs neveninkomsten hebben naast hun films en series. James Buckley vormt daarin geen uitzondering, al koos hij voor een uitzonderlijke bijbaan.

Veel sterren kiezen voor designers, drank en wellness om het inkomen te spekken. Anderen zitten op dubieuze websites en apps. De acteur uit Rocks and Chips, Popstar: Never Stop Popping en The Inbetweeners besloot tijdens de pandemie niet te wachten tot filmsets hem weer wilden.

Leuke content
Volgens de Daily Mail hier stuitte de Britse acteur op de website Cameo. Deze webpagina is niet seksgeoriënteerd, maar eentje die zich richt op het maken van andere leuke filmpjes. Daar bleek James Buckley erg goed in, want hij behoorde al snel tot de top.

Hij verdient ongeveer 10.000 Britse pond per week voor zijn content en krijgt dus miljoenen euro's alleen al van Cameo uitgekeerd. Zijn filmpjes zijn luchtig en vaak gebaseerd op die van zijn personage uit de grappige serie Inbetweeners. Hij heeft al meer dan 40.000 clips gemaakt voor fans!

Populaire gast
Hier in de podcast Big Fish vertelde James Buckley: "Ik dacht dat ik mezelf in verlegenheid zou brengen en dat niemand een video van mij zou willen. Ik loop niet over van zelfvertrouwen en dacht dat ik naar donkere plekken gestuurd zou worden."



Hij vraagt maar 40 Britse pond voor een persoonlijke videoboodschap, waardoor hij goed betaalbaar is ten opzichte van andere beroemdheden. Daarover zei hij: "Dit werk was financieel gezien een gift uit de hemel. Ik ben in een business waarin ik mensen blij maak - en niet afzet."

NieuwsFilm

meest populair