De opnames van 'Knives Out 3' zijn officieel afgerond

De opnames van 'Knives Out 3' zijn officieel afgerond

En het is aan Jeremy Renner en Rian Johnson om je nog enthousiaster voor het derde deel.

Daniel Craig keert binnenkort terug als detective Benoit Blanc, want volgens posts van castleden en regisseur Rian Johnson zijn de opnames van de derde Knives Out-film officieel afgerond.

De derde film uit de Knives Out-reeks, getiteld Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery wordt wederom geregisseerd door Johnson, die ook de regie van de eerste twee films op zich nam.

Een morbide en ook dankbare boodschap
De regisseur deelde op zijn Instagram een zwart-wit foto van een briefje op de set, waarop staat: "Houd alstublieft rekening met de graven."

Ook bedankte hij op zijn in het bijschrift zijn cast en crew voor hun inspanningen en noemde de opnames een "hele speciale ervaring."

Strak in pak
Ook acteur Jeremy Renner kon het niet laten om een selfie te delen en hierbij een eerste glimp van zijn personage in het moordmysterie te geven.




Hoewel details van het plot nog geheimgehouden worden, wordt bij fans gespeculeerd of de film iets te maken heeft met het gelijknamige nummer van U2.

Potentiële verdachten, slachtoffers en moordenaars
De sterrencast van het derde deel bestaat naast Craig en Renner uit Josh Brolin, Thomas Haden Church, Glenn Close, Mila Kunis, Daryl McCormack, Josh O'Connor, Andrew Scott, Cailee Spaeny en Kerry Washington.




Naar verluidt krijgt het nieuwste moordmysterie een Netflix-release eind 2025.

NieuwsFilm