3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

No Hard Feelings (2023)
Regie: Gene Stupnitsky | Cast: Jennifer Lawrence, Andrew Barth Feldman, Natalie Morales, e.a. | Kijk direct
Maddie heeft flinke schulden. Ze werkt als Überchauffeur maar verliest haar auto. In alle wanhoop besluit ze te reageren op een bijzondere vacature van rijke ouders die een vrouw zoeken om te daten met hun sociaal ongemakkelijke zoon voordat hij naar de universiteit gaat. Maddie begint vol overgave aan deze opdracht, maar ondervindt al snel de nodige hindernissen.



Erin Brockovich (2000)
Regie: Steven Soderbergh | Cast: Julia Roberts, Albert Finney, David Brisbin, e.a. | Kijk direct
De alleenstaande moeder Erin Brockovich kon lang geen baan vinden, maar kan dankzij enige bluf en chantage aan de slag bij een advocatenkantoor. Daar stuit ze op een enorme vervuilingszaak. Aanvankelijk neemt niemand haar serieus, maar vanwege haar volhardheid weet ze er toch een zaak van te maken.



Barbarian (2022)
Regie: Zach Cregger | Cast: Georgina Campbell, Justin Long, Bill Skarsgård, e.a. | Kijk direct
Wanneer Tes arriveert bij haar Airbnb in een verpauperde buitenwijk, blijkt ze deze door een dubbelboeking te moeten delen met ene Keith. Hij blijkt nogal een vreemde vogel te zijn. Al snel hebben ze door dat ze niet de enige bewoners zijn. Samen gaan ze op onderzoek uit in de ogenschijnlijk eindeloze keldergangen van het huis, maar dat hadden ze beter niet kunnen doen.



NieuwsFilm

meest populair