Jennifer Lawrence heeft een "enorme angst" als het om seks gaat

Jennifer Lawrence heeft een "enorme angst" als het om seks gaat

Jennifer Lawrence bespreekt haar smetvrees en angst voor seks in The Howard Stern Show.

Jennifer Lawrence weet dat ze overkomt als iemand die het graag doet, maar ze weet ook dat ze bang is voor seks. Ze heeft namelijk een fobie die haar tegenhoudt zich te laten gaan.

Hier in The Howard Stern Show vertelde ze: "Ik praat altijd alsof ik graag een l*l wil, maar de waarheid is, terugkijkend op mijn actieve seksleven, dat dat altijd met vriendjes was."

Gevaarlijke bezigheid
Ook zei de actrice met 'hete' rollen in No Hard Feelings en Passengers: "Ik praat alsof ik het leuk vind, maar ik doe het niet echt. Ik ben meestal een germafoob. Ik heb het zover weten te schoppen zonder een SOA. L*llen is gevaarlijk."

Ze vertelde verder: "Tegen de tijd dat ik misschien een SOA zou kunnen krijgen, zijn artsen al betrokken, zo'n angst voor bacteriën heb ik."

Veilig vrijen
Jennifer Lawrence is dus duidelijk een gevalletje van veilig vrijen. Blijkbaar is ze toch een beetje over haar smetvrees heen, want ze is getrouwd en is moeder. In hetzelfde interview met Howard Stern vertelde ze meer over haar andere fobieën. Ze zit er namelijk vol mee. Dat stukje valt te beluisteren in de YouTube-video.



NieuwsFilm