3 gave actiefilms om vanavond te kijken

3 gave actiefilms om vanavond te kijken

Filmtips voor vanavond: deze coole films kijk je op streaming.

Op de verschillende streamingdiensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie actiefilms voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Northman (2022)
Regie: Robert Eggers | Cast: Alexander Skarsgård, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, e.a. | Te zien op: iTunes / Pathé Thuis
De Noorse prins Amleth zag als tiener met zijn eigen ogen hoe zijn vader op brute wijze werd vermoord door diens halfbroer Fjölnir. Sindsdien zint hij op wraak. Nu, jaren later, is Amleth een zeer getrainde Viking en krijgt hij eindelijk de kans om zijn missie te volbrengen. Tijdens zijn jacht op de moordenaar, gaat hij door diepe, donkere dalen.



Man of Steel (2013)
Regie: Zack Snyder | Cast: Henry Cavill, Michael Shannon, Amy Adams, e.a. | [b]Te zien op:[/b[] HBO Max / Prime Video
De rondzwervende alienheld Kal-El, die als baby richting aarde werd gestuurd, moet zijn krachten verborgen houden voor de mensenwereld. Maar als Zod, een slechte generaal van zijn thuisplaneet Krypton, de aarde wil vernietigen, kan de man van staal niets anders dan in actie komen. Zo maakt de wereld kennis met Superman.



Last Seen Alive (2022)
Regie: Brian Goodman | Cast: Gerard Butler, Jaimie Alexander, Russell Hornsby, e.a. | Te zien op: Film1 / Prime Video
Will en zijn vrouw Lisa staan op het punt te gaan scheiden. Wanneer Lisa tijdens een reis naar ouders op mysterieuze wijze verdwijnt bij een tankstation, duikt Will in de criminele onderwereld om haar terug te vinden. Ondertussen moet hij uit handen zien te blijven van de autoriteiten, die Will zelf als verdachte zien en de jacht op hem hebben geopend.



NieuwsFilm