'Despicable Me 4'-regisseur over live-action 'Minions': "God, ik hoop van niet"

'Despicable Me 4'-regisseur over live-action 'Minions': "God, ik hoop van niet"

Chris Renaud heeft zijn mening klaar als het gaat over remakes van animatiefilms.

Tegenwoordig is het populair om live-action remakes te maken van animatiefilms. Onlangs kwamen er bijvoorbeeld trailers uit voor zowel Snow White als de nieuwe Lion King-prequel, Mufasa.

Maar niet iedereen is fan van de trend. Pixar-baas Pete Docter haalde eerder al fors uit naar het idee van een live-action versie van Ratatouille, en ook Despicable Me 4-regisseur Chris Renaud heeft zijn mening klaar.

Minions
Renaud werd gevraagd wat hij zou vinden van een live-action Minions-film. "God, ik hoop van niet," zei hij meteen. "Als er zulke gesprekken zijn geweest [binnen de studio], dan ben ik daar niet van op de hoogte."

Hij ging verder: "Wat voor mij de wereld definieert, is dat hij geanimeerd is en dat we ermee wegkomen waar we mee wegkomen. Zoals een minion opsluiten in een automaat, of Gru opblazen als hij Vector aanvalt. Dit zijn echt cartoonideeën."

Live-action
Volgens Renaud wordt het "iets heel anders als je een live-action versie maakt. Voor mij persoonlijk [is dat] niet erg aantrekkelijk. Nogmaals, wie weet wat er kan gebeuren, maar dat is mijn persoonlijke gevoel."


Despicable Me 4 is nu nog te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair