'Superman': Isabela Merceds Hawkgirl is "perfect voor deze tijdlijn"

'Superman': Isabela Merceds Hawkgirl is "perfect voor deze tijdlijn"

De 'Alien: Romulus'-actrice bespreekt de gelekte foto's van haar outfit op de set.

Isabela Merced staat flink in de schijnwerpers dit jaar. Ze is momenteel te zien in Alien: Romulus en speelde eerder rollen in Madame Web en Turtles All the Way Down.

Volgend jaar maakt ze haar intrede in het nieuwe DC Universe als Kendra Saunders/Hawgirl in Superman van James Gunn. Op het internet lekten daar foto's van.

Kostuum
Vooral Merceds kostuum als Hawgirl trok veel aandacht. Sommige fans bekritiseerden de look omdat het er goedkoop uit zou zien. Maar Merced verdedigt haar kostuum nu. "Ik denk dat James weet wat hij wil," zegt ze tegen Deadline.

Ze gaat verder: "Dit specifieke pak is voor deze specifieke tijdlijn in het verhaal. Ik weet niet wat ik nog meer kan vertellen, maar ik moet zeggen dat de helm absoluut mijn favoriet was. Het is zo ziek. Het is zo stoer. Het is perfect."

Superhelden
Hawkgirl is niet de enige superheld die zal opduiken in Superman. Naast de titelrol kunnen we ook Green Lantern (Nathan Fillion) en Mr. Terrific (Edi Gathegi) verwachten. De film staat gepland voor een bioscooprelease in juli 2025.




NieuwsFilm

meest populair