Dit Harry Potter-personage pakte compleet anders uit dan JK Rowling wilde

Dit Harry Potter-personage pakte compleet anders uit dan JK Rowling wilde

J.K. Rowling had moeite met Tom Felton als Draco Malfoy door zijn charmante uiterlijk.

J.K. Rowling had veel zeggenschap over de verfilming van haar Harry Potter-boeken. Alles moest precies zoals zij het in haar hoofd had zitten.

Toch lukte iets niet goed, ondanks haar verwoede pogingen. En zij weet het aan de acteur zelf. Tom Felton werd namelijk gecast voor de rol van Draco Malfoy. Hij moest een irritante pestkop zijn en een verschrikkelijk foute klootzak.

Erg charmante acteur
Tom Felton deed zijn best, maar bleek in het echt een heel charmante acteur te zijn. Fans vielen dus als bosjes voor het mooie uiterlijk van de Britse ster. Op social media verschenen stoute en moedige opmerkingen over het koude hart van Draco die meiden wel wilden verwarmen.

Toen Tom zag dat een fan een t-shirt droeg met de tekst 'Draco Malfoy is my boyfriend' plaatste hij een verontschuldiging op Twitter/X. Hij schreef naar alle eerlijkheid: "Ik ben er niet zeker van dat Draco een goed vriendje zou zijn. Ron misschien? J.K. Rowling, het spijt me dat meisjes Malfoy leuk vinden."

Hij is schuldig
Daarop reageerde de auteur met een grapje. J.K. Rowling schreef net zo gevat dat ze hem niets schuldig nam, maar het toch wel deed. Hieronder staat: "Ik verwijt jou niets, Tom*. *Ik verwijt Tom."



NieuwsFilm