Nieuwe 'Barbie'-film op komst, maar wel veel anders dan gedacht en gehoopt

Nieuwe 'Barbie'-film op komst, maar wel veel anders dan gedacht en gehoopt

Als er nu gewerkt wordt aan een animatiefilm komt het dan nog van een vervolg?

Barbie was een gigantische hit. Het is niet zo heel gek dus, dat er alweer wordt gesproken van een vervolg. Nu lijkt er echter een andere Barbie-film aan te komen, maar dan wel in een animatievorm. Hier is niet iedereen even blij mee.

Regisseuse Greta Gerwig en hoofdrolspeelster Margot Robbie leverden vorige zomer een waanzinnige box-office kraker in de vorm van Barbie. Dit smaakt voor studio Mattel naar meer, maar in plaats van dat zij voor een sequel gaan, willen ze nu eerst werk maken van een animatiefilm.

De reden
Ondanks het feit dat Barbie maar liefst 1,5 miljard dollar opbracht, weten Gerwig, Robbie en Ryan Gosling nog niet zeker of zij terug zullen keren voor meer. Zij lieten weten dit enkel en alleen te doen voor het perfecte verhaal.

Mattel wilde hier echter niet op wachten en hebben contact opgenomen met Illumination. Zij willen van Barbie nu ook een grote franchise maken in de vorm van diverse animatiefilms. Leuk voor de jongste Barbie-fans onder ons, maar minder goed nieuws voor anderen...

Lastig
Warner Bros. werkte samen met Mattel aan Barbie, maar aangezien de laatstgenoemde studio nu in zee gaat met Illumination zou het best kunnen dat een vervolg op de succesvolle Barbie wel een tijdje op zich zal laten wachten.



Naar verluidt zijn Warner Bros., Gerwig en Robbie dan ook niet al te tevreden met dit nieuws. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair