'Oppenheimer'-regisseur Christopher Nolan laat ons flink wachten op zijn volgende film

'Oppenheimer'-regisseur Christopher Nolan laat ons flink wachten op zijn volgende film

De geliefde filmmaker is begonnen aan zijn volgende blockbuster waar nog maar weinig over bekend is.

Christopher Nolan heeft al heel wat pareltjes geleverd. Oppenheimer was geen uitzondering op deze regel en werd op alle fronten een gigantische hit. Niet zo heel gek dus, dat menig filmfanaat uitkijkt naar zijn nieuwe werk. Toch zullen we hier nog wel even op moeten wachten.

Nolan, eveneens bekend van Inception, Interstellar en The Dark Knight-trilogie, gaat langzaam maar zeker beginnen aan zijn volgende film. Deze zal wel pas in de zomer van 2026 verschijnen. 3 studio's vechten het nu uit voor de filmrechten. Het gaat hier om Universal, Warner Bros. en Paramount.

Wat te verwachten
De regisseur staat bekend als iemand die heel voorzichtig en geheimzinnig te werk gaat. Nolan zou al met het script zijn begonnen in maart, maar er is verder nog niks bekend gemaakt waar de film om zal gaan en of de filmmaker al contact heeft gehad met bepaalde acteurs.

Nolan weet elke keer weer menig topacteur te strikken en dat zal nu niet anders zijn, al helemaal vanwege het feit dat Oppenheimer de grote Oscarwinnaar was. Deze film won namelijk maar liefst 7 van de felbegeerde gouden beeldjes.

Patroon
Vreemd is het echter niet dat Nolans nieuwste film in 2026 te zien zal zijn. De geliefde regisseur brengt de afgelopen 10 jaar al elke film drie jaar later uit dat zijn voorganger. Meer nieuws zal ongetwijfeld snel volgen.




NieuwsFilm

meest populair