Kijktip: Deze geliefde klassieker moet je absoluut gezien hebben

Kijktip: Deze geliefde klassieker moet je absoluut gezien hebben

Én nog twee Pride-films om vanavond te kijken op jouw favoriete streamingdienst.

Zin in een bijzonder filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag drie films uit de categorie 'Pride' voor je op een rijtje gezet die je absoluut een keer gezien moet hebben, waaronder de klassieker Brokeback Mountain.

Brokeback Mountain (2005)
Regie: Ang Lee | Cast: Heath Ledger, Jake Gyllenhaal, Michelle Williams, e.a. | Te zien op: Netflix / SkyShowtime
De cowboys Ennis en Jack waken voor hun werk over honderden schapen op een schitterende bergweide. Al snel ontstaat er iets moois tussen de twee. Maar dan is hun seizoenscontract afgelopen en scheiden hun wegen. Ze worden vader, krijgen kinderen en proberen een gewoon bestaan op te bouwen. Jaren later ontmoeten de mannen elkaar weer; een ontmoeting die hun leven aan het wankelen brengt.



Bros (2022)
Regie: Nicholas Stoller | Cast: Billy Eichner, Luke Macfarlane, Dot-Marie Jones, e.a. | Te zien op: Prime Video
Bobby, die een succesvolle podcast heeft, gelooft niet meer in de liefde. Dat verandert wanneer hij op een feestje de hunk Aaron ontmoet. Beide mannen voelen zich tot elkaar aangetrokken. Misschien hebben ze dan toch beiden de ware liefde gevonden. Althans dat denken ze. Ze kampen echter met bindingsangst. Bovendien zijn ze alle twee druk bezet.



Love, Simon (2018)
Regie: Greg Berlanti | Cast: Nick Robinson, Jennifer Garner, Josh Duhamel, e.a. | Te zien op: Disney+
De zestienjarige Simon wil in zijn laatste jaar op de middelbare school uit de kast komen. Hij twijfelt niet over zijn geaardheid, maar wel over het moment waarop hij het aan zijn familie en vrienden wil vertellen. Online bouwt Simon een relatie op met de anonieme 'Blue', die op dezelfde school blijkt te zitten. De grote vraag is natuurlijk wie Blue precies is.



NieuwsFilm

meest populair