26-jarige Hollywoodster Sydney Sweeney baart opzien: "Dit is dus een 'thirst trap'"

26-jarige Hollywoodster Sydney Sweeney baart opzien: "Dit is dus een 'thirst trap'"

De ster uit onder andere de Marvel-film Madame Web doet gek op een speedboot.

De afgelopen tijd heb je actrice Sydney Sweeney kunnen zien in de romkom Anyone but You, de Marvel-film Madame Web en de horrorfilm Immaculate. De blondine van 26 jaar oud lijkt voorlopig niet weg te denken uit Hollywood.

Op IMDb staan maar liefst vier projecten in de planning en alleen al op Instagram heeft ze al een mooie 21,3 miljoen volgers.

'Thirst trap'
In haar laatste post zien we dat Sydney op vakantie is en zich flink vermaakt op een speedboot. Ze gebruiken de boot om heel wat watersporten uit te voeren, zoals wakeboarden. Dit is te zien in een andere post van de actrice.

"Ik denk dat ze dit een 'thirst trap' noemen," schrijft Sydney bij de reeks foto's waarop we gebruinde kadetten van de actrice zien. Dat resulteerde in vier miljoen likes en tal van reacties.

Boot
Wil je de foto's van Sydney graag even zien? Dan zul je even op onderstaande link klikken. Zie je liever een nieuwe film met de actrice? Binnenkort is ze te zien in Eden van Ron Howard. De thriller gaat op 7 september in première tijdens het Toronto International Film Festival.


Wil je de foto's van Sydney graag zien? Check deze dan nu hier op haar Instagram.

Ook interessant
Yolanthe Cabau laat zich weer zien: "stiekem vind ik het nog leuk"
De Nederlandse actrice Yolanthe Cabau lijkt het wat rustiger aan te doen. Na een flinke reeks Nederlandse speelfilms richt ze zich nu op.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair