Marvel-film met slechts 11% op Rotten Tomatoes op Netflix is nu enorm kijkcijferkanon

Marvel-film met slechts 11% op Rotten Tomatoes op Netflix is nu enorm kijkcijferkanon

Madame Web van begin dit jaar vindt een nieuw publiek op Netflix.

Eerder dit jaar hoopte Sony Pictures het publiek te verrassen met een Marvel-superheldenfilm vol vrouwelijke personages. De film flopte echter, qua ontvangst en aan de box office. Madame Web vindt nu een nieuw publiek op Netflix.

Madame Web is geregisseerd door tv-regisseur S. J. Clarkson en Netflix omschrijft de film met woorden als "Gelikt, Meeslepend" en "Scifi-avontuur". Acteurs als Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Isabela Merced, Celeste O'Connor en Tahar Rahim hebben de belangrijkste rollen in handen.

Bedenkelijke ontvangst
De vierde film in het Sony's Spider-Man Universe (SSMU) staat op de Tomatometer op slechts 11 procent na 264 recensies. Het publiek was positiever, maar de Audience Score op Rotten Tomatoes komt niet verder dan 57 procent.

De 'Audience Says' op Rotten Tomatoes luidt als volgt: "Madame Web is geen baanbrekende superheldenfilm, maar vertelt wel een aardig onderhoudend oorsprongsverhaal."

Nu op Netflix
Wil je Madame Web een kans of herkansing geven? Je vindt de Marvel-film nu hier op Netflix.


De synopsis: Als een paramedicus ontdekt dat ze in de toekomst kan kijken, moet ze haar nieuwe krachten gebruiken om drie jonge vrouwen te redden van een mysterieuze, spinnenachtige schurk.

NieuwsFilm

meest populair