De volgende opvallende Margot Robbie-film verschijnt volgend jaar zomer

De volgende opvallende Margot Robbie-film verschijnt volgend jaar zomer

Ze zal samen met Colin Farrell te zien' A Big Bold Beautiful Journey' over twee vreemden die op een fantasieijk avontuur gaan.

De releasedatum van de nieuwe film met Margot Robbie is bekendgemaakt. Plotdetails worden geheim gehouden, maar het schijnt dat Big Bold Beautiful Journey gaat over twee vreemden die elkaar ontmoeten op een bruiloft en samen een GPS-gestuurd avontuur beginnen.

De releasedatum van de film van regisseur Kogonada is vastgesteld op 9 mei 2025. De film wordt omschreven als "een fantasierijk verhaal over twee vreemden en de ongelooflijke reis die hen verbindt." Het script is geschreven door Seth Reiss, die eerder hoge ogen scoorde met The Menu.

Geprezen filmmaker
Filmmaker Kogonada maakte indruk met zijn debuutfilm Columbus in 2017. En ook zijn opvolger After Yang (2021) werd bejubeld en heeft 89% score op de Tomato Meter.

A Big Bold Beautiful Journey betekent, na After Yang, de tweede samenwerking voor Colin Farrell en Kogonada. Naast Farrell en Robbie zullen Lily Rabe, Jodie Turner-Smith, Phoebe Waller-Bridge en Hamish Linklater schitteren in de nieuwe film.

Robbie zit niet stil
Robbie werkt ondertussen nog aan verschillende andere films, waaronder een Monopoly-film, een Pirates of the Carribean spin-off en een filmversie van The Sims.



NieuwsFilm

meest populair