Dit pikante moment is dé meest gepauzeerde scène van Halle Berry's carrière: "Ik wilde dit zelf doen"

Dit pikante moment is dé meest gepauzeerde scène van Halle Berry's carrière: "Ik wilde dit zelf doen"

De actrice ging voor het eerst uit de kleren voor 'Swordfish' en zorgde voor een memorabel moment.

Halle Berry heeft al in de nodige films gespeeld. De actrice brak door in de jaren negentig en kreeg alsmaar meer te doen. Toch was Swordfish uit 2001 een uniek moment in de carrière van de actrice, aangezien zij hierin voor het eerst uit de kleren ging.

In Swordfish, waarin andere grote sterren te zien zijn als John Travolta en Hugh Jackman, kruipt Berry in de huid van Ginger Knowles, een mysterieuze en verleidelijke vrouw die betrokken is bij een complexe criminele operatie.

Aandacht
Ondanks het feit dat de film gemengd werd ontvangen trok een scène behoorlijk veel aandacht. Het gaat hier om de topless-scène van Berry, die voor het eerst naakt opdook in een film. Dit moment groeide al snel uit tot een van de meest herbekeken en gepauzeerde scènes van dat jaar.

Berry liet zich al eerder uit over de scène en waarom ze besloot hiervoor te gaan: "Voor deze scène was ik bang om naakt te verschijnen in een film. Ik wilde echter mijn grenzen als actrice verleggen en eens iets anders proberen".

Verhaal
De actrice vervolgt: "In mijn ogen is het nooit per se nodig om naakt te verschijnen in een film. Ik denk dat elke film gemaakt kan worden zonder echt iets te laten 'zien'. Ik maakte deze keuze echter zelf".


"Ik had geen moeite met deze scène, omdat het bij Ginger past. Zij is een vrouw die de controle heeft over bijna elke situatie, inclusief haar eigen seksualiteit. Ze is heel zelfzeker en toont dat met deze scène ook aan".

Populair
De scène werd een van de meest besproken momenten van de film en zorgde ervoor dat Swordfish bij veel mensen op de radar kwam. Hoewel de film zelf geen grote klassieker werd, bleef het moment met Berry in de schijnwerpers staan.


Ook interessant
Halle Berry over haar beroemde naaktscène: "Ik stond erop dat mijn collega ook uit de kleren ging"
Sommige acteurs hebben al eerder laten weten dat ze nooit volledig uit de kleren zullen gaan voor een film, of dat ze gebruik maken van een...[Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair