Yolanthe Cabau laat zich weer zien: "stiekem vind ik het nog leuk"

Yolanthe Cabau laat zich weer zien: "stiekem vind ik het nog leuk"

Op Instagram zien we nog maar weinig opvallende posts van Yolanthe Cabau.

De Nederlandse actrice Yolanthe Cabau lijkt het wat rustiger aan te doen. Na een flinke reeks Nederlandse speelfilms richt ze zich nu op Engelstalige producties. Op Instagram zien we haar ook een stuk minder. Tot nu.

De 39-jarige brunette zien we nu op een foto bij een typisch Spaans winkeltje waar ze een "ouderwetse vakantiekaartjes" wil gaan kopen. Zelf ziet ze er bijzonder zomers uit. Ze is dan ook op Ibiza, waar ze een huis heeft en geboren is.

Stiekem leuk
De foto is genomen door haar zusje Xelly. Bij het kiekje schrijft ze: "Ik vond het vroeger altijd zo leuk om een kaartje door de brievenbus te krijgen, iemand die dat speciaal voor mij geschreven had en met aandacht en liefde op de bus had gedaan."

"We leven nu in zo'n andere tijd," vindt Yolanthe. "Super leuk en makkelijk allemaal, maar stiekem vind ik kaartjes nog steeds heel leuk! Wie stuurt er nog wel eens een kaartje?"

Nieuwe film
Op IMDb zien we dat Yolanthe recent de film Action 8 heeft opgenomen, waarin ook minder bekende namen als Finn Roberts, Deyshaun Tucker en Bre Segars spelen.


Wil je de foto van Yolanthe graag zien? Check deze dan nu hier op haar Instagram.

Ook interessant
De keer dat Sylvie Meis alles en iedereen verpletterde in een overdonderende jurk
Regelmatig checken we IMDb of de Nederlandse en ondertussen half Duitse celeb Sylvie Meis nieuwe acteerambities heeft. Nog altijd.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair