Isabela Merced onthult duistere kant van 'Madame Web'-flop: "Dit is heel vervelend"

Isabela Merced onthult duistere kant van 'Madame Web'-flop: "Dit is heel vervelend"

De actrice baalt voor de mensen die hierdoor nu niet meer aan de bak komen.

Madame Web was bepaald niet het succes waar Sony op gehoopt dat. De blockbuster, die deel uitmaakt van het Sony Spider-Man Universe, werd een enorme flop. Hier baalt actrice Isabela Merced nog steeds van.

De rechten van Spider-Man liggen (voorlopig) bij Marvel, maar Sony blijft wel films maken over bekende schurken. Zo hebben we ook al Venom en Morbius voorbij zien komen. Niet alle verhalen werden even goed onthaald, waaronder Madame Web.

Kritiek
Niet alleen wist de blockbuster niet te overtuigen aan de box-office, ook de cijfers vallen enorm tegen. Zo scoort deze op IMDb een 4 en op Rotten Tomatoes slechts een 11%. Hoofdrolspeelster Dakota Johnson haalde al uit naar de film en ook Sydney Sweeney zei dat zij enkel en alleen haar werk deed en niet veel met de film heeft.

Nu laat ook Merced van zich horen. Zo begint de actrice: "De groep chat was wel grappig. Elke acteur heeft wel een minder succesvolle film gemaakt. Wij hebben zo veel berichten en memes voorbij zien komen en deze lieten mij best wel lachen".

Teleurstelling
Toch vindt Merced het voornamelijk erg jammer: "Ik zal echter niet ontkennen dat ik er wel een zure nasmaak van heb overgehouden. Er zijn mensen die heel erg hard aan deze film hebben gewerkt. Zij hadden misschien gehoopt dat dit hun grote doorbraak zou betekenen".



"Ik heb het geluk dat ik nog genoeg andere mogelijkheden en projecten in de steigers heb staan, maar dat geldt natuurlijk niet voor iedereen... Ik vind het vooral vervelend voor iedereen die veel tijd en energie in heeft gestopt en niet beloond wordt. Ik ben zelf toch trots op onze film".

NieuwsFilm

meest populair