'Black Swan-regisseur in gesprek om stripverfilming van 'Plastic Man'  te regisseren

'Black Swan-regisseur in gesprek om stripverfilming van 'Plastic Man' te regisseren

Regisseur Darren Aronofsky is in gesprek om 'Plastic Man' voor DCU te regisseren.

Darren Aronofsky lijkt een serieuze kandidaat om Plastic Man te gaan regisseren. Eerder kwamen al geruchten naar buiten dat de maker van Black Swan en The Whale in gesprek was voor de verfilming van de DC comic voor het nieuwe DC-universum van James Gunn en Peter Safran.

De stripverhalen gaan over Patrick 'Eel' O'Brian, een crimineel die tijdens een mislukte overval wordt overgoten met een mysterieus chemisch middel. Nadat hij ontwaakt, ontdekt hij dat de kracht heeft om zijn lichaam te vervormen en uit te rekken in alle vormen.

Plastic Man richting
Eind 2020 kwam het nieuws naar buiten dat Cat Casko was ingehuurd voor het schrijven van een Plastic Man script met een vrouwelijke hoofdrol. Terwijl twee jaar daarvoor Amanda Idoko was ingehuurd om een komische actie-adaptie te schrijven die zich afspeelt in de jaren 1940.

Het is nog onduidelijk welke versie Aronofsky gaat maken voor DC. Gunn zou zelf een Plastic Man-film aan Warner Bros. hebben gepitcht met Matthew Lillard in de hoofdrol, maar deze werd afgewezen.

Aronofsky en Butler
Aronofsky staat op het punt om Caught Stealing te gaan filmen. De misdaadthriller, met hoofdrollen voor Austin Butler en Zoe Kravitz, staat gepland voor volgend jaar.



NieuwsFilm

meest populair