Deze wereldberoemde worstelaar wilde Cable in 'Deadpool 2' spelen

Deze wereldberoemde worstelaar wilde Cable in 'Deadpool 2' spelen

Nee, het gaat hier niet om John Cena, Dave Bautista of Dwayne Johnson!

De nodige worstelaars zijn doorgebroken in de filmwereld en uitgegroeid tot bekende acteurs. Denk bijvoorbeeld maar aan John Cena, Dave Bautista en natuurlijk Dwayne Johnson. Randy Orton behoorde ook bijna tot dit groepje, maar liep een hele grote filmrol mis.

Orton is al jarenlang een van de grote gezichten van het WWE, maar ook hij wilde de overstap maken naar Hollywood. Na meerdere rolletjes gespeeld te hebben in films als Countdown, Shooter en Changeland, had hij zijn zinnen gezet op een blockbuster: Deadpool 2.

Rol
Wat blijkt, de spierbundel had auditie gedaan voor de rol van Cable, de grote schurk van de film waar Deadpool het mee aan de stok krijgt. Hij laat zich er nu over uit: "Ik weet nog dat ik de rol van Cable voorbij zag komen".

"Ik zei toen tegen mijzelf: "Dit is het. Dit wordt mijn grote doorbraak!" Maar nee, het mocht niet zo zijn... Ik werd niet teruggebeld, helemaal niks. Bedankt daarvoor. De rol ging naar Josh Brolin en hij deed het geweldig".

Dan niet
Helaas lijkt Orton het hierdoor wel opgegeven te hebben. Zo eindigt hij: "Ik begreep toen dat ik wel audities kan inzenden, ik ben en blijf een worstelaar".



"Maar dat is ook prima. Ik geniet enorm van het worstelen en alles wat het mij gebracht heeft. Ik denk dat ik het WWE nooit zal verlaten".

NieuwsFilm

meest populair