George Clooney zou dit millennium niets gepresteerd hebben aldus een bekende regisseur

George Clooney zou dit millennium niets gepresteerd hebben aldus een bekende regisseur

George Clooney raakte geïrriteerd door Quentin Tarantino's uitspraken over zijn status als filmster.

George Clooney is ook maar een mens. Onlangs onthulde hij dat de bekende regisseur Quentin Tarantino hem irriteerde door zijn onachtzame uitspraken.

In gesprek met GQ vertelde hij hier dat hij niet echt boos was, maar wel geïrriteerd. Hij had namelijk gehoord dat de regisseur met wie hij samenwerkte aan From Dusk Till Dawn hem niet zag als een filmster.

Beetje geïrriteerd om belediging
George Clooney zei: "Quentin praatte sh*t over mij, dus ben ik nu een beetje geïrriteerd. Hij deed een interview en besprak filmsterren. Hij noemde Brad Pitt en iemand anders. Toen de interviewer: En wat vind je van George Clooney?"

George vervolgde met: "Zegt hij dat ik geen filmster ben, want noem eens een film van hem sinds het millennium. Het millennium? Dat is mijn hele f**king carrière. Dus nu vind ik dat ik ook wel sh*t over hem kan praten."

Gekscherend grapje
George Clooney maakte een grapje, want hij zei ook dat hij zich gelukkig mag prijzen met zulke regisseurs. Het is niet duidelijk of Quentin ook een grapje maakte, maar het bericht reikte ver - in elk geval tot George. Meer volgt in de YouTube-video van GQ.



NieuwsFilm

meest populair