De verontrustende officiële trailer van 'The Substance' kruipt onder je huid

De verontrustende officiële trailer van 'The Substance' kruipt onder je huid

Heb je ooit gedroomd van een betere versie van jezelf?

The Substance, de horrorthriller die dit jaar debuteerde tijdens het 77e filmfestival van Cannes en de prijs voor Beste Scenario won, heeft een officiële trailer gekregen.

De film kreeg op het filmfestival een staande ovatie van meer dan 10 minuten en heeft op het moment van schrijven een score van 90% op Rotten Tomatoes.

In één klap
In de film van schrijver en regisseur Coralie Fargeat zien we dat voormalig A-lister Elisabeth Sparkle (Demi Moore) plots wordt ontslagen door walgelijk studio-hoofd Harvey (Dennis Quaid).

Terwijl ze terugkijkt op haar glansrijke leventje, beseft ze dat haar beste tijd achter haar ligt, maar dat ze nog niet klaar is voor een dof leventje.

Herboren
De vrouw wordt aangetrokken door de kans die een mysterieuze nieuwe titulaire drug biedt. Het enige dat nodig is, is één injectie en ze wordt herboren, tijdelijk, als de bloedmooie twintiger Sue (Margaret Qualley).



De enige regel is dat de tijd moet worden verdeeld. De vrouw leeft precies één week in het ene lichaam, dan een week in het andere. Geen uitzonderingen.

Twee versies
Maar zoals de voice-over in de trailer al zegt "je kunt niet ontsnappen aan jezelf." En de twee versies van Elisabeth hebben moeite om naast elkaar te bestaan. "The Substance is lichtelijk verkeerd gebruikt," hoor je Moore's Elisabeth zeggen.

In de bioscoop
The Substance is vanaf 19 september in de Nederlandse bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair