Hayden Panettiere en Tyler James Williams riskeren hun leven in de officiële trailer van 'Amber Alert'

Hayden Panettiere en Tyler James Williams riskeren hun leven in de officiële trailer van 'Amber Alert'

De twee vreemdelingen gespeeld door Hayden Panettiere en Tyler James Williams zijn Charlottes enige hoop

Een gewone rit wordt een kat-en-muisspel in de officiële trailer van Lionsgate's nieuwe thriller van schrijver en regisseur Kerry Bellessa.

In de trailer van Amber Alert zien we dat het jonge meisje Charlotte (Ducky Cash) recht voor de ogen van haar moeder gekidnapt wordt door een man in een zwarte Toyota Camry.

De melding
De politie stuurt een Amber Alert de wereld in en mensen krijgen een melding op hun telefoon met de beschrijving van de auto en een foto van het meisje.

Dit geldt ook voor Jaq (Hayden Panettiere) die achterin de auto van chauffeur Shane stapt (Tyler James Williams).

Een race tegen de klok
De twee realiseren zich al snel dat ze achter de auto staan die overeenkomt met de beschrijving en maken een melding bij de politie.



Met het gebrek aan politiehulp nabij, racen Jaq en Shane wanhopig tegen de klok om het leven van het kind te redden en brengen daarmee zichzelf in levensgevaar.

Nooit meer hetzelfde
Panettiere vertelde in een interview met People dat ze na de opnames van de film "nooit meer op dezelfde manier naar een Amber Alert zal kijken"

Ook voegde ze toe dat ze "het een spannende thriller is die je op het puntje van je stoel houdt en je op het verkeerde been zet."

In de bioscoop
De thriller is vanaf 27 september in de Verenigde Staten in de bioscoop te zien. Er is nog geen Nederlandse releasedatum bekendgemaakt.

NieuwsFilm

meest populair