Tom Holland reageert fel op grappen over zijn lengteverschil met Zendaya en dit is waarom

Tom Holland reageert fel op grappen over zijn lengteverschil met Zendaya en dit is waarom

Zendaya en Tom Holland trotseren kritieken over hun lengteverschil en doorbreken stereotiepe normen.

Zendaya en Tom Holland zijn in drie Spider-Man-films te zien. Ook zijn ze al jaren een stelletje. Ze zien er allerliefst uit samen, maar toch voldoen zij niet aan de verwachtingen.

Zendaya is namelijk langer dan Tom. Nou is zij 178 cm lang en Tom is 173 cm. Ze schelen dus maar 5 cm. Toch wordt vaak naar hun lengteverschil gewezen, want doorgaans is de vrouw korter dan de man.

Klaar met grapjes
Toen beiden de film Spider-Man: No Way Home promootten, brak Tom de vraag over hun lengteverschil in een interview van Sirius XM meteen af. Hij was klaar met die eeuwige discussie en alle grapjes, ook al draaide deze vraag om het doorbreken van patronen.

Tom zei: "Ze is niet veel langer. Laten we dat duidelijk maken. Het scheelt amper 2 inches. Mensen vragen dingen als: Hoe zoenden jullie elkaar? Dat moet zo moeilijk zijn geweest. Het is belachelijk. Ik ben vrij kort. Maar regisseur Jon Watts had bij de screentests alleen meiden die langer dan ik waren. Misschien om de stereotiepe rollen te doorbreken."

Gewend aan lengteverschil
Zendaya vulde aan met: "Mijn moeder is langer dan mijn vader. Ze is langer dan iedereen. Ik heb nooit gedacht dat het een dingetje zou zijn, omdat mijn ouders zo waren. Ik wist niet dat mensen daarom gaven." Het fragment is in de YouTube-video van Sirius XM te zien.



NieuwsFilm