'Drag Me to Hell'-actrice stopte met acteren en heeft nu een compleet ander leven: maar waarom?

'Drag Me to Hell'-actrice stopte met acteren en heeft nu een compleet ander leven: maar waarom?

Alison Lohman stopte met acteren om privacyredenen en woont nu op een boerderij in Arizona.

De filmcarrière van Alison Lohman zat begin 2000 in stijgende lijn. Veel films met haar, zoals Matchstick Men, Big Fish en Drag Me to Hell, deden het erg goed.

Toch stopte ze met acteren. Ze vertelde hier onlangs aan Indiewire: "Ik hield van mijn werk. Maar het was: Wil je door iedereen gekend worden? En ik denk niet dat ik zo publiekelijk bekend wilde zijn."

Vooral jonge personages
Ze trouwde met regisseur Mark Neveldine, die ze leerde kennen toen ze Gamer filmden. Het stel heeft drie kinderen. Ze wonen op een boerderij in Arizona en Alison geeft tegenwoordig online acteerles en is geïnteresseerd in crypto.

Ze speelde vooral jonge personages, terwijl ze al volwassen was. Ze vertelde: "Ik vond niet dat ik er zo jong uitzag, maar anderen vonden van wel. Ik weet dat ik daardoor rollen kreeg, maar wilde dat niet meer. Ik vond het niet eerlijk voor die personages."

Beter voor gezondheid
Ze vond werken met al die bekwame collega's als Sam Raimi, Michelle Pfeiffer en Renée Zellweger geweldig. Maar richting uitputting besloot ze haar doktersadvies ter harte te nemen en geen films meer te maken. Ze vertelde meer in de YouTube-video van Showbiz Junkies.



NieuwsFilm

meest populair