Vrouw die 20 keer werd neergestoken door 'Rebel Moon'-acteur laat haar littekens zien

Vrouw die 20 keer werd neergestoken door 'Rebel Moon'-acteur laat haar littekens zien

Acteur Nick Pasqual gearresteerd voor poging tot moord en huiselijk geweld tegen vriendin Allie Shehorn.

Nick Pasqual is in mei 2024 gearresteerd. Hij wordt verdacht van inbraak, van huiselijk geweld, van extreme mishandeling en poging tot moord.

Volgens de aanklager zou de 34-jarige acteur uit Rebel Moon en How I Met Your Mother hebben ingebroken bij zijn vriendin Allie Shehorn in Los Angeles. Hij zou haar meerdere keren hebben gestoken met een mes. Vervolgens liet hij haar bloedend achter en probeerde hij het land te verlaten.

Moeilijke periode door
Allie Shehorn, een make-up artist, ging een moeilijke periode tegemoet en herstelt gelukkig goed. Ze zou 20 messteken hebben en meerdere hersteloperaties nodig hebben. Middels crowdfunding proberen haar vrienden en familie geld voor haar herstel in te zamelen.

Vorige week liet de 35-jarige Allie Shehorn moedig haar littekens zien bij de première van A Halloween Feast. Voor de verandering hoefde ze als make-up artist geen littekens te verzinnen. De littekens op haar keel en op haar armen zijn levensecht.

Geweld mag niet
Deze week begon haar rechtszaak tegen Nick Pasqual. Ze zei hier bij Daily Mail: "Ik zal steeds aanwezig zijn om te laten zien dat hij er niet mee wegkomt. Ik hoop dat het recht zegeviert en mensen weten dat dit echt niet mag."



Naast alle lichamelijke en fysieke schade vertelde ze ook dat ze misschien nooit meer als visagiste zal kunnen werken. Na drie maanden heeft ze nog altijd een hand waar geen gevoel in zit - en dat terwijl ze erg getalenteerd is en werkte op bekende filmsets als Mean Girls en Rebel Moon. Huiselijk geweld laat diepe sporen na in haar leven.

NieuwsFilm