De keer dat Sylvie Meis alles en iedereen verpletterde in een overdonderende jurk

De keer dat Sylvie Meis alles en iedereen verpletterde in een overdonderende jurk

De Nederlandse diva Sylvie Meis wist in 2023 pas echt op te vallen.

Regelmatig checken we IMDb of de Nederlandse en ondertussen half Duitse celeb Sylvie Meis nieuwe acteerambities heeft. Nog altijd keren we teleurgesteld terug. Sylvie houdt het vermoedelijk vooral bij haar promoties op bijvoorbeeld Instagram.

Met haar bijna anderhalf miljoen volgers bereikt Sylvie uiteraard heel wat mensen in Nederland en Duitsland. Het is dan ook niet gek dat Aldi met haar samenwerkt voor een lijn met ondergoed en badmode.

Verpletterd
In 2023 wist ze een verpletterde indruk achter te laten in een daadwerkelijke prachtige jurk. Ze droeg de jurk tijdens een event van modeontwerper Jasmin Erbas. ""Zo trots op mijn lieve vriendin Jasmin Erbas en opgewonden om vanavond haar coutureshow in Berlijn bij te wonen!" schreef Sylvie bij een post op Instagram.

En: "Bedankt voor de vele droomjurken die ik mag dragen op tal van rode lopers en tv-shows! Ik kan niet wachten om alle looks vanavond te zien." Sylvie droeg in de zomer van 2023 een prachtige half doorschijnende jurk die haar om het lijf gegoten zit.

Bewijs
Het leek er destijds op dat Sylvie ook bijzonder onder de indruk was van de jurk. Ze plaatste namelijk flink wat posts met heel wat foto's online.


Wil je de 45 jarige Sylvie Meis in de prachtige jurk zien? Check de foto's dan nu hier en hier op haar Instagram.

Ook interessant
Oogverblindende Halle Berry verschijnt nagenoeg in haar ondergoed op de rode loper van Netflix-film
Actrice en celeb Halle Berry is binnenkort te zien in de actiefilm The Union met Mark Wahlberg. De nu 58-jarige actrice was uiteraard bij.. [Lees verder]

NieuwsFilm