Zeldzaam: Matt Damon verschijnt met zijn 4 prachtige dochters op de rode loper

Zeldzaam: Matt Damon verschijnt met zijn 4 prachtige dochters op de rode loper

Matt Damon poseert trots met zijn dochters op de zeldzame première van "The Instigators".

Toen Matt Damon zijn Argentijnse vrouw Luciana ontmoette, was hij op slag verkocht. Het getrouwde stel heeft vier dochters die verrassend veel op hun knappe moeder lijken.

De beroemde acteur hield zijn kinderen straf uit de spotlights. Dat was de deal die hij met de media maakte in ruil voor interviews. Dat zij nu wel bij de première van zijn nieuwe film The Instigators gefotografeerd mochten worden, was dan ook een zeldzaam moment.

Echte schoonheden
Trots poseerde Matt Damon met zijn prachtige meiden op de rode loper, zoals te zien op Twitter/X. Alexia is 25 jaar, Isabella 18, Gia 15 en Stella 13. Hier in een interview met People zei hij: [i]"Ze groeien in een ongelooflijk hard tempo op.["/i]

Hij werkte aan de film met Casey Affleck, de broer van beste maatje Ben. Ook Casey heeft tieners. Matt vertelde: "We wisselden niet veel vaderlijk advies uit, maar wel de verwondering over hoe snel alles gaat."

Prachtige reacties
Bij de foto's reageerde iemand vanwege de schoonheden: "Hij mag zich zorgen gaan maken om hen" en een ander schreef: "De genen van zijn vrouw zijn overduidelijk aanwezig". Ook zei iemand gevat: "Zijn genen hebben niet eens een poging gedaan".



NieuwsFilm