'Avatar: Fire and Ash' moet het toch doen zonder deze Oscarwinnaar

'Avatar: Fire and Ash' moet het toch doen zonder deze Oscarwinnaar

Gelukkig is er nog steeds goed nieuws over deze geliefde actrice en de franchise.

Avatar[/i]-regisseur James Cameron heeft onthuld dat Oscarwinnaar Michelle Yeoh toch niet haar opwachting zal maken in de derde Avatar-film.

Drie jaar geleden bracht wijlen producent Jon Landau een foto van Yeoh op de set van de Avatar-sequels naar buiten, waardoor velen dachten dat ze te zien zal zijn in deel 3, nu getiteld Avatar: Fire and Ash.

Verkeerde info
Cameron heeft nu duidelijkheid gegeven over wat hier aan de hand is. Hij vertelde Entertainment er het volgende over:

"Michelle Yeoh zit niet in deel 3. Ze zit in delen 4 en 5. Dus dat is niet juist naar buiten gebracht."

Opnames van monsterformaat
Cameron heeft de opnames van de tweede, derde en het eerste stuk van de vierde film tegelijkertijd gefulmd. Grootste reden was dat de kinderen in het verhaal later in de vierde film een stuk ouder zullen zijn.



Yeoh zal dus een stuk meer betrokken zijn bij de opnames die nog moeten plaatsvinden voor delen 4 en 5. Ze speelt de wetenschapper Dr. Karina Mogue.

Doorgewinterde actrice
Cameron vervolgde met: "Michelle komt haar deel binnenkort filmen. Ze heeft een interessant en leuk personage. We zijn al jaren bezig met het plannen. De scripts van de vijf delen liggen al jaren klaar. Michelle was altijd al een filmster, maar nu is ze echt een fenomeen. Ik kijk ernaar uit om met haar samen te werken.



Avatar: Fire and Ash draait vanaf 19 december 2025 in de bioscopen. Daarna volgt Avatar 4 in december 2029 en Avatar 5 in december 2031.

NieuwsFilm

meest populair