3 grote films die je nu streamt op Prime Video

3 grote films die je nu streamt op Prime Video

Ontdek nu het geweldige en afwisselende aanbod van de streamingdienst van Amazon.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

The Beekeeper (2024)
Regie: David Ayer | Cast: Jason Statham, Josh Hutcherson, Jeremy Irons, e.a. | Kijk direct
Imker Adam Clay, een gepensioneerde moordmachine, komt opnieuw in actie na de dood van een vrouw die haar schuur aan hem verhuurt. Hij komt erachter dat tech bros kwetsbare mensen oplichten. Dit leidt hem eveneens naar een politieke samenzwering op het hoogste niveau. Clay besluit te vechten voor gerechtigheid en daarbij houdt niets of niemand hem tegen.



Red, White & Royal Blue (2023)
Regie: Matthew López | Cast: Taylor Zakhar Perez, Nicholas Galitzine, Uma Thurman, e.a. | Kijk direct
De vriendelijke Amerikaanse presidentszoon Alex en stijve Britse prins Henry ontmoeten elkaar op een koninklijke bruiloft. De botsende persoonlijkheden krijgen al snel ruzie. Dit tot groot genoegen van de roddelbladen. Alex en Henry krijgen daarna de opdracht om voor de buitenwereld net te doen alsof ze beste vrienden zijn om hun imago op te poetsen. De jongens beginnen echter langzaam zelfs meer voor elkaar te voelen.



Ticket to Paradise (2022)
Regie: Ol Parker | Cast: Julia Roberts, George Clooney, Kaitlyn Dever, e.a. | Kijk direct
De pas afgestudeerde Lily vertrekt voor een korte trip naar Bali. Daar verandert ze van gedachte wanneer ze de man van haar dromen ontmoet en ten huwelijk wordt gevraagd. Haar gescheiden ouders schrikken zich een hoedje wanneer ze dit horen. Ze vertrekken met spoed naar Bali waar ze dezelfde missie hebben: hun dochter ervan te weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit gedaan hebben.



NieuwsFilm

meest populair