Henry Cavill de nieuwe James Bond? Om deze reden is hij redelijk kansloos

Henry Cavill de nieuwe James Bond? Om deze reden is hij redelijk kansloos

Als ze op zoek gaan naar een acteur in de 30 heeft de voormalige 'Superman'-acteur al geen kans meer.

We weten onderhand allemaal wel dat Daniel Craig niet terugkeert als James Bond. De acteur was voor een allerlaatste keer te zien als 007 in No Time to Die. De vraag is nu, wie gaat hem vervangen? Henry Cavill lijkt het helaas niet te gaan worden.

We hebben al de nodige namen langs zien komen, al wordt Cavill vaak gerekend tot een van de kanshebbers. De geliefde acteur heeft al vaker aangetoond grote franchises en blockbusters aan te kunnen en menig filmfanaat ziet hem als de perfecte Bond.

Toch niet
Hoewel we nog niet weten wie de geheim-agent gaat neerzetten, vertelt een van de vooraanstaande figuren binnen de franchise, Michael J. Wilson, wat ze van plan zijn: "Bond is al een veteraan. Hij heeft al de nodige ervaring. Hij is iemand die al veel gezien heeft".

"Hij maakte deel uit van een Special Forces eenheid, dus het is niet een of ander broekie dat net uit school komt. Daarom is het goed om voor een acteur te gaan die ergens in de dertig is". Qua leeftijd zou dit niet meer passen voor Cavill, die vandaag de dag 41 jaar oud is.

Grootste kanshebber
Ze willen blijkbaar een acteur die jong genoeg zou zijn om lang mee te kunnen. De grootste kanshebber lijkt Aaron Taylor-Johnson te zijn. De Nocturnal Animals-acteur wordt al enige tijd in verband gebracht met de rol, maar tot nu toe is nog niks zeker.




NieuwsFilm

meest populair