In 2023 liet Emma Watson de tijd even helemaal stil staan in een stijlvol zwart jurkje

In 2023 liet Emma Watson de tijd even helemaal stil staan in een stijlvol zwart jurkje

De Harry Potter-actrice lijkt nog steeds niet terug te keren in Hollywood.

Fans van Emma Watson blijven waarschijnlijk hopen dat ze snel terugkeert in een (Hollywood)film. De kans daarop lijkt voorlopig klein, aangezien er op IMDb geen enkel nieuw project vermeld staat.

Haar laatste film is Prada Paradoxe, een promo voor het bekende kledingmerk. Haar laatste grote film is Little Women uit 2019 van Barbie-regisseur Greta Gerwig.

In het zwart
De 34-jarige Emma, geboren in Parijs, is ook niet zo heel vaak in het openbaar te zien. Vorig jaar dook ze op tijdens het event Prada SS24 in Milaan. Daar droeg ze een elegant zwart jurkje dat haar perfect staat.

Haar hele look lijkt volgens The Fashion Enthusiast een combo tussen stijlen uit de jaren 60 en 90. "Watsons Prada mini en schoenen zijn duidelijk jaren 90, terwijl het haar en de make-up een eerbetoon zijn aan de jaren '60. De styling en accessoires zijn een dans van de decennia."

Stijlvol
Wil je Emma graag in het stijlvolle zwarte jurkje zien? Je vindt de foto's, Vorig jaar oktober genomen in Milaan, op de Instagram-pagina en de website van The Fashion Enthusiast.

Ook interessant
Als Emma Watson dit jurkje aantrekt, mag ze vast een beschuitje bij je komen eten
Ze was een van de sterren uit de afgeronde Harry Potter-filmreeks en de afgelopen jaren is het bijzonder stil rond haar. De Britse actrice Emma Watson is inmiddels.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair