Opvallende actrice speelt SOULM8TE in de spin-off van 'M3GAN'

Opvallende actrice speelt SOULM8TE in de spin-off van 'M3GAN'

De Evil Dead Rise-actrice speelt een androïde die verandert van een onschadelijke liefdesbot in een dodelijke soulmate

Horrorfilm M3GAN lijkt uit te breiden naar een eigen horror-universum met zowel een vervolg als een spin-off film die in de maak zijn.

Het vervolg, M3GAN 2.0, staat gepland voor release in juni 2025 en de spin-offfilm, getiteld SOULM8TE, zal naar verluidt zes maanden later uitkomen.

Dodelijke soulmate
SOULM8TE volgt een man die een androïde in huis haalt om hem te helpen met het verlies van zijn overleden vrouw, maar de robot verandert van een onschadelijke liefdesbot in een dodelijke soulmate.

De synopsis doet sterk denken aan een andere nieuwe thriller, die september van dit jaar uitgebracht zal worden, namelijk Subservience met niet M3GAN als androïde, maar met naamgenoot Megan Fox. Bekijk hier de gelijkenis.

M3GAN Fox
Volgens Bloody Disgusting zal Evil Dead Rise-actrice Lily Sullivan de hoofdrol spelen van dodelijke liefdesbot in de spin-off die wordt verkocht als een "erotische thriller met een technologische twist".




Naar verwachting zal SOULM8TE op 2 januari 2026 in de Verenigde Staten in de bioscoop verschijnen. Er is nog geen Nederlandse releasedatum bekendgemaakt.

NieuwsFilm

meest populair