'Bookworm' onthult verrassende poster met Elijah Wood: een onverwacht gezicht

'Bookworm' onthult verrassende poster met Elijah Wood: een onverwacht gezicht

Elijah Wood speelt een magische rol in Nieuw-Zeelandse avonturenfilm die publieksprijs wint.

Na ruim twee decennia als hobbit reist Elijah Woods nieuwste personage wederom af naar Nieuw Zeeland. Maar dit keer wel in een heel andere gedaante.

Het leven van de 11-jarige Mildred wordt op haar kop gezet door een plotselinge familiecrisis. De vervreemde Amerikaanse vader en goochelaar Strawn Wise (Wood) gaat op een kampeertrip in Nieuw-Zeeland, op zoek naar het mythische beest dat bekend staat als de Canterbury Panther.

Gouden duo
De film werd goed ontvangen en heeft onlangs nog de publieksprijs voor de beste internationale speelfilm van het Fantasia International Film Festival 2024 gewonnen. Mede dankzij de hoofdrollen voor de Amerikaanse Elijah Wood (Lord of the Rings) en Neil Fisher (Evil Dead Rise).

Bookworm betekent de tweede samenwerking voor regisseur Ant Timpson met Elijah Wood. In 2019 kwamen ze al op de proppen met de goed ontvangen zwarte komedie Come to Daddy.

Poster en trailer
De avonturenkomedie, die ook door Timpson werd geproduceerd, heeft een beperkte release in Amerika. Het is nog niet zeker of de film ook hier te zien zal zijn.





NieuwsFilm

meest populair