Rekken Ben Affleck en Jennifer Lopez met opzet hun echtscheiding op in ruil voor gratis reclame?

Rekken Ben Affleck en Jennifer Lopez met opzet hun echtscheiding op in ruil voor gratis reclame?

Ben Affleck en Jennifer Lopez lijken hun turbulente relatie te gebruiken voor gratis publiciteit.

Ben Affleck en Jennifer Lopez waren een tijdje gelukkig getrouwd en nu al een tijdje niet meer. Het hervonden geluk van de twee gelauwerde supersterren bleek van korte duur - of toch niet?

Onlangs vertelde een bekende publiciste, Maureen Callahan, hier bij Daily Mail het beroemde koppel zat te zijn. Ze vermoedde zelfs dat het stel hun aankomende echtscheiding met opzet niet openbaar doorzet om meer gratis publiciteit te krijgen. Daar verdienen beiden immers aan doordat hun werk dan beter onder de aandacht komt.

Gratis reclame
Ben werkt nu aan het vervolg op The Accountant. Jennifer heeft een nieuwe Netflix-film Atlas uit, een nieuw muziekalbum met een musical. Ook rammelt hun verhaal aan alle kanten: hun liefde voor elkaar, de zorg en hun geruzie. Het lijkt een ongezonde vraag om aandacht te worden.

Aan de ene kant zou Ben Affleck zijn vrouws drang naar publiciteit zat zijn, want hij zou media-schuw zijn. Aan de andere kant zoekt de beste man zelf films als Batman en Air (over het beroemde Nike-concern) op die hem bekendheid geven. Alles wat hij doet, wordt al jaren breed uitgemeten.

Echtscheiding oprekken
Daarnaast zwaait hij graag met de hand waar de trouwring aan zit, maar dat zou hij alleen doen om Jennifer niet te vernederen. Hun mislukte huwelijk zou haar nederlaag zijn. Het lijkt lief dat beschermen, maar zijn team vertelde zelf dat hij Jennifer in een vlaag van waanzin trouwde en nu weer bij zinnen is.



Jennifer doet hard haar best de media te overtuigen dat zij dolgelukkig is. Zij heeft nieuwe successen en viert haar nieuw verworven vrijgezellenbestaan met een extreem duur verjaardagsfeest zonder Ben. Ook zij blijft haar trouwring tonen, zoals TMZ in de YouTybe-video vertelt. Maar als zelfs de paparazzi genoeg van je hebben, gaat er iets niet goed. Genoeg commentaar van kijkers bij het filmpje.

NieuwsFilm