Ryan Reynolds en Blake Lively lijken ineens op Bruce Willis en Demi Moore

Ryan Reynolds en Blake Lively lijken ineens op Bruce Willis en Demi Moore

Ryan Reynolds en Blake Lively evenaren Bruce Willis en Demi Moore door box office lijsten te domineren.

De donkerblonde Ryan Reynolds en Blake Lively lijken in niets op de brunettes Bruce Willis en Demi Moore, maar ineens worden ze met elkaar vergeleken. Wat blijkt? Alle vier bereikten een bijzondere mijlpaal.

In 1990 domineerde het getrouwde stel Bruce Willis en Demi Moore de box office. Bruce had Die Hard 2 uit en Demi Moore speelde in Ghost. Ze stonden nummers 1 en 2 qua omzet in de Amerikaanse bioscopen.

Domineren de lijsten
Demi passeerde Bruce zelfs met zo'n 100 miljoen Amerikaanse dollar. Ghost bleek dat jaar een van de succesvolste films met 217 miljoen en verzilverde bovendien 2 van de 5 Oscarnominaties. Die Hard 2 maakte 117 miljoen aldus People hier.

Dat een getrouwd stel dat voor elkaar blijkt een zeldzaam moment, want pas 34 jaar later lukt dat Ryan en Blake weer. Afgelopen weekend stond Deadpool & Wolverine op nummer 1 in de Amerikaanse bioscopen met 54 miljoen en It Ends with Us stond op 2 met 50 miljoen.

Misschien wel beter
En stiekem? Doet Blake Lively het eigenlijk nog beter dan Ryan. Zij heeft immers een cameo in de nieuwe Deadpool-film, dus domineerde zij de lijsten met twee films op nummer 1 en 2. Ze vertelt op haar Instagram een leuke anekdote over Lady Deadpool.




NieuwsFilm