Wordt 'Blade' van Marvel Studios omgezet naar 'Blade 4' met Wesley Snipes?

Wordt 'Blade' van Marvel Studios omgezet naar 'Blade 4' met Wesley Snipes?

Of zijn aanwezigheid in The Void betekent ook meteen het einde...

Momenteel werkt Marvel Studios hard aan een vermoeiende en langslepende reboot van Blade met Mahershala Ali in de hoofdrol die de Daywalker de komende jaren moet gaan spelen in het MCU.

Echter roepen steeds meer fans de laatste weken om de terugkeer van originele vertolker Wesley Snipes nadat zijn verrassingsoptreden in Deadpool & Wolverine met veel gejuich werd ontvangen.

Zelfde soort zwanenzang als Wolverine
Ook hoofdrolspeler Ryan Reynolds gaf onlangs aan dat hij Snipes nog een keer wil zien voor een laatste afscheidsfilm in de stijl van 'Old Man Logan' nadat de franchise abrupt werd afgebroken na Blade Trinity (2004).

Maker Beau DeMayo (X-Men '97) is het in ieder geval met hem eens. Hij heeft een idee voor een eventuele Blade 4 over een apocalyps waarbij een menselijk verzet Blade weer tot leven wekt met het plan om alle vampiers uit te roeien.

Vooralsnog geen plannen voor een vierde soloproject met Snipes
Dit lijkt heel erg op een pitch die regisseur David S. Goyer destijds had voor het derde deel dat zich zou afspelen in een post-apocalyptische wereld waar vampiers de zon controleerden en dus de macht hadden.


Het werd geschrapt om budgettaire redenen en omdat de studio dacht dat de setting teveel zou verschillen van wat het publiek gewend was.

NieuwsFilm

meest populair