3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van komisch Marvel-avontuur tot absolute topper met Brad Pitt: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Thor: Love and Thunder (2022)
Regie: Taika Waititi | Cast: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale, e.a. | Te zien op: Disney+
Thor is op een reis die hij nog nooit heeft meegemaakt: een zelfontdekkingsreis. Deze wordt echter ruw onderbroken door Gorr, een galactische moordenaar die alle goden wil uitroeien. Thor komt samen met zijn vrienden Valkyrie en Korg in actie om hem te stoppen. Daarbij krijgen ze hulp uit onverwachtse hoek, namelijk van Jane Foster, de ex-vriendin van Thor die nu ook over donderkrachten blijkt te bezitten.



The Curious Case of Benjamin Button (2008)
Regie: David Fincher | Cast: Brad Pitt, Cate Blanchett, Taraji P. Henson, e.a. | Te zien op: Prime Video
Benjamin Button is anders dan andere mensen. Waar iedereen ouder wordt, mag Button elk jaar een kaarsje van zijn verjaardagstaart halen. Uiteraard heeft dit grote invloed op zijn liefdesleven, want 'samen oud worden' zit er niet in. Wanneer hij op 50-jarige leeftijd verliefd wordt op de 30-jarige Daisy, weet Button dan ook dat ze ooit uit elkaar zullen groeien.



Smile (2022)
Regie: Parker Finn | Cast: Sosie Bacon, Kyle Gallner, Rob Morgan, e.a. | Te zien op: Netflix
Rose is succesvol als psychotherapeut in een psychiatrische instelling, maar worstelt ook met haar eigen trauma's. Na een bizar incident met een patiënt, krijgt ze te maken met onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren. Al snel heeft ze door dat haar leven in gevaar is en dat de tijd begint te dringen om zichzelf te redden. Niemand in haar omgeving neemt haar echter serieus.



NieuwsFilm