Voor zijn dood appte Matthew Perry met Teri Hatcher: "We werden er allebei afgegooid"

Voor zijn dood appte Matthew Perry met Teri Hatcher: "We werden er allebei afgegooid"

Teri Hatcher en Matthew Perry hielden contact na samenwerking en lachten om Hinge-verwijdering.

Teri Hatcher en Matthew Perry blijken goed bevriend. De actrice uit Desperate Housewives en de inmiddels overleden acteur uit Friends zijn te zien in de serie The Odd Couple. Teri speelt in de nieuwe film The Killer Inside: The Ruth Finley Story.

Teri Hatcher vertelde hier onlangs in een interview met The Telegraph dat ze na hun samenwerking altijd contact hebben gehouden. Een jaar voor zijn dood hadden ze zelfs een Chandler-achtige voorval waar ze smakelijk om hebben gelachen.

Ze stuurden regelmatig berichtjes
Ze zei: "We stuurden elkaar altijd een paar keer per jaar berichtjes. En ik heb dit verhaal eigenlijk aan niemand verteld, maar het was waarschijnlijk een jaar voor zijn dood dat ik van de dating app Hinge werd gegooid."

Ze vervolgde met: "De app dacht dat ik deed alsof ik mezelf was. Ik stuurde daar een berichtje over op Twitter en kreeg een appje van Matthew. Hij zei: Ik ben ook van Hinge getrapt. Wat deden we daar verdorie? En ik dacht: Ja, waarom zaten we daar op?!"

Klaar met dating apps
Teri Hatcher klaagde eerst nog bij Hinge over het onterecht verbannen. Maar al gauw besloot ze dat het een signaal was dat ze klaar was met dating apps. Ze heeft een leuk leven, leuke vrienden en haar kat is prima gezelschap. Ze heeft geen man nodig. Meer volgt in de YouTube-video van Extratv.



NieuwsFilm

meest populair