3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Babysitter (2017)
Regie: McG | Cast: Samara Weaving, Judah Lewis, Bella Thorne, e.a. | Kijk direct
De twaalfjarige Cole is tot over zijn oren verliefd op zijn oppas Bee. Op een avond besluit hij op te blijven om stiekem naar haar te kunnen gluren, maar dat had hij beter niet kunnen doen. Cole ontdekt namelijk dat Bee lid is van een sekte en andere leden heeft uitgenodigd in zijn huis. Wanneer zij Cole ontdekken, moet hij vechten voor zijn leven.



Da 5 Bloods (2020)
Regie: Spike Lee | Cast: Chadwick Boseman, Delroy Lindo, Clarke Peters, e.a. | Kijk direct
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam om op zoek te gaan naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Daar nemen ze het op tegen mens en natuur en worden ze geconfronteerd met de blijvende ravage die de Vietnamoorlog heeft aangericht.



Marriage Story (2019)
Regie: Noah Baumbach | Cast: Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, e.a. | Kijk direct
Charlie en Nicole, beiden werkzaam in de theaterwereld, waren ooit dolgelukkig samen, maar inmiddels liggen ze in echtscheiding. Deze wordt steeds vervelender als beiden een dure advocaat onder de arm nemen om de voogdij over hun zoontje Henry uit te vechten. Hun scheiding wordt zo een lelijke strijd die alleen maar verliezers kent.



NieuwsFilm

meest populair